Hoe wordt zand bezorgd

Hoe wordt ophoogzand bezorgd?

Ophoogzand wordt veelal door ons bezorgd met een aanhanger. Heeft u een grotere bestelling gedaan dan drie kuub? dan wordt u bestelling bezorgd met een vrachtwagen, de grote van de vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die u heeft besteld. 

Woont u in een smalle straat of is uw woning of werkplek slecht te bereiken? Geef dit dan aan tijdens het invullen van uw gegevens. Wij kunnen u bestelling dan in delen brengen met kleiner transport.

Een bestelling van ophoogzand wordt GRATIS in de regio bezorgd, onze regio is tot 30km vanuit onze locatie in Wormerveer. Bent u er niet zeker van of u adres binnen onze regio valt? Bekijk of wij GRATIS bij u in de regio bezorgen in de winkelmand aan de hand van uw postcode.

Buiten regio toeslag wordt gerekend als u postcode niet bij ons is de regio valt, wij proberen alle postcodes in ons systeem te verwerken. Is u adres wel binnen onze regio? Neem dan contact met ons op!

Wanneer wordt ophoogzand bezorgd?

Ophoogzand kan in veel gevallen binnen 24u worden bezorgd. Op drukke momenten proberen wij u op de hoogte te houden van de bezorg datum en tijd. Na het plaatsen van u bestelling zal onze chauffeur telefonisch contact met u opnemen als hij/zij onderweg is, wij proberen minimaal 20 min voor levering telefonisch contact met u op te nemen.